Danilovgradska Iskra treća na Međunarodnom turniru

Danilovgradska Iskra treća na Međunarodnom turniru "Trofej Bara 2018"

U konkurenciji 680 takmičara iz 42 kluba koji potiču iz 7 zemalja, Danilovgradska Iskra je zauzela 3.poziciju na Međunarodnom turniru "Trofej Bara 2018".

Karatisti Iskre su nakon Beograda, Budve, uspjeli su da se popnu i na pobjedničko postolje i u Baru, i tako nastavili kontinuitet dobrih rezultata.

Od ukupno 40 kategorija u kojima su nastupili, izborili su se za 20 finala, od kojih su 11 i osvojili.

Generalni poredak:

Omladinac Podgorica – 21 zlatnu, 11 srebrnih i 5 bronzanih, Budućnost Podgorica – 12 – 4 – 13, Iskra Danilovgrad – 11-9 -11, Beogradski karate savez – 7 – 3 -10, Ulcinj – 6 - 19 – 13.

2

“Ostaje žal za izgubljenim finalima, posebno imajući u vidu da nam je drugo mjesto izmaklo za samo jednu medalju. Raduje način na koji su naši takmičari prezentovali svoje vještine. Nastupiti u 20 finala nije mala stvar. Nakon Beograda, Budve, uspjeli smo da se treću nedelju za redom popnemo na pobjedničko postolje. Rezultat koji svakako za ponos, ali koji je i obavezujući da radimo još više i još jače. Talentovana generacija djačaka i djevojčica sa kojima radimo na to nas obavezuje” – poručio trener KK Iskra Jugoslav Bukilić.

Pred karatistima Iskra je priprema za nastup za Kup oslobođenja Podgorice, kao i novogodišnje polaganje za učenička i majstorska zvanja.

3

Zlatne medalje Iskra kluba osvojili su Kata tim djevojčice 2008.,Keljanović Tadija, Raičevic Vladimir, Vučinić Vuk, Klisić Tamara, Miljanić Stefan, Vojinović Balša, Vlahović Katarina, Vučinić Vuk, Abramović Sara.

Srebrne medalje: Minić Mihailo, Ćupić Tara, Raičević Sandra, Vlahović Katarina, Abramović Sara, Laković Marko, Lazović Branko – u dvije kategorije, Vukadinović Viktorija.

Bronzane medalje:Simović Nemanja, Dijanić Ivan, Jovović Maksim, Irić Vasilije, Irić Ksenija, Balić Alan, Arifaj Anes, Šoškić Filip, Vojinović Lana, Vujošević Aleksa,Đurović Nikolina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.