Bjelopoljka potvrdila dominaciju: Ljubica Šekularac na Balkan openu osvojila zlato!
Foto: Privatna arhiva

Obezbijedila plasman na Evropsko prvenstvo

Bjelopoljka potvrdila dominaciju: Ljubica Šekularac na Balkan openu osvojila zlato!

Bjelopoljka Ljubica Šekularac osvojila je prvo mjesto na otvorenom balkanskom prvenstvu u bodibildingu - Balkan open, koje je juče odražano u Mostaru.

U konkurenciji 150 takmičara iz 10 zemalja regiona, predstavnica Crne Gore je bila najbolja i time dokazala svoju dominaciju u ovom sportu osvojivši zlato, posle uspješne prošlogodišnje sezone, koju je okončala sa 4 osvojena zlata i 2 bronze.

lJUBICAEKULARAC2

-Ovogodišnju sezonu sam započela osvajanjem zlatne medalje i pehara u Mostaru na Balkan openu pro-amateur u kategoriji Women's Athletic Physique. U veoma jakoj konkurenciji takmičara iz skoro svih zemalja regiona osvojila sam prvo mjesto, što je evidentan uspjeh i time sam se kvalifikovala za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 26.09.2018.- kazala je Šekularac za opštinski sajt. 

Ona je istakla da joj je posebna čast da u ime svoje države i grada nastupa na prvenstvu Evrope.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.