Ljubica potvrdila titulu crnogorske fitnes kraljice: Dvije zlatne i jedna srebrna medalja za Bjelopoljku u Sloveniji
Ljubica Šekularac, foto: Facebook

IBFF Slovenia OPEN 2019.

Ljubica potvrdila titulu crnogorske fitnes kraljice: Dvije zlatne i jedna srebrna medalja za Bjelopoljku u Sloveniji

Bodibilderka iz Bijelog Polja Ljubica Šekularac još jednom je potvrdila titulu crnogorske fitnes kraljice.

Ona je na prvenstvu u Sloveniji u tri konkurencije osvojila dva prva i jedno drugo mjesto i tako nastavila da niže uspjehe kako na domaćoj tako i na regionalnoj fitnes sceni.

6464021815472403920738957893107454240620544n

U konkurencijama "Miss fitness over 40" i "Best model over 40" osvojila je zlatne medalje, dok je u konkurenciji "Miss fitnes over 35" Ljubici pripala srebrna medalja. 

Ljubica je na otvorenom balkanskom prvenstvu u bodibildingu - Balkan open, koje se odražalo u Mostaru prije godinu dana, takođe osvojila prvo mjesto.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.