Vuković: Ne dozvolite da našu mladost i njeno vrijeme arče oni koji to ne zaslužuju
Radivoje Vuković

Demokrate moraju preuzeti stvar u svoje ruke

Vuković: Ne dozvolite da našu mladost i njeno vrijeme arče oni koji to ne zaslužuju

Nosilac izborne liste "Aleksa Bečić - Demokrate - Dođi kući jer imamo plan za moderan grad" u Šavniku, Radivoje Vuković, uoči predstojećih lokalnih izbora u ovom gradu obratio se građanima i saopštio da se osjeća počastvovanim što je sa ponositim, hrabrim ljudima i beskompromisnim borcima za bolje sjutra, i da uprkos tome što je svaka ljudska vrijednost obesmišljena, od morala, prosvjete, kulture, socijalne i zdravstvene zaštite i svekolikog ekonomskog razvoja, nema mjesta razočarenju, jer su tu Demokrate sa mudrom idejom pobjeda, a ne podjela.

"U državi u kojoj se vodi dobra politika, riječ siromaštvo je prava sramota, a pogledajte koliko je danas siromašnih. U koliko domova se zavukla nesigurnost, neizvjesnost, siromaštvo i strah, a sve to u zemlji od 620.000 stanovnika. Pa može li takva politika biti dobra i hoćemo li joj dozvoliti da i dalje obesmišljava naše živote? Kakva nam je budućnost i na čemu se temelji? Sve upućuje na onu Andrićevu izreku o slaganju varke na varku", kazao je nosilac liste Demokrata u Šavniku.

Vuković je pred okupljenima istakao da  Demokrate moraju preuzeti stvar u svoje ruke jer ih na to obavezuje mladost, energija, sposobnost i vrijeme, istakavši da je "ovo naše vrijeme koje ne damo nikome, jer smo prošlost razumjeli kao tradiciju, koja je izdržala svaku probu vremena i postala zaloga za slobodni duh koji će se nastaviti i potvrđivati i u sadašnjosti".

"Nemojte da dozvolite da našu mladost i njeno vrijeme arče oni koji to ne zaslužuju. Potrebni ste nam i vi, dragi naši đedovi i roditelji, pomozite nam da postanemo pravi nasljednici vašeg slobodnog duha, osjećanja pravednosti, ljudskosti i dostojanstva. A imam poruku i za moje rođake i prijatelje - ostajte ovdje, hajde da se zajedno borimo za nas, našu budućnost, našu zemlju", poručio je Vuković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.