19 medalja za karate klub Iskra iz Danilovgrada
Ekipa KK Iskra

Prvenstvo CG za nade i pionire

19 medalja za karate klub Iskra iz Danilovgrada

Karate klub Iskra iz Danilovgrada na juče održanom Prvenstvu Crne Gore za nade i pionire u Podgorici osvojilo je 19 medalja.

"Prvenstvo za koje se sa pravom može reći da je jedno od najmasovnijih u poslednjih nekoliko godina, jer je okupilo 453 takmičara iz 27 klubova. Karate klub Iskru je predstavljalo 29 takmičara koji su osvajanjem ukupno 19 medalja ostvarili rezultat svakog poštovanja", saopštio je direktor karate kluba Iskra Vuk Žarić.

On kaže da trend dobrih rezultata koji je prisutan u KK Iskra ne samo da je održan, već je ostvaren progres.

"Način na koji su naši mladi karatisti demonstrira do sada naučene vještine, ohrabruje nas da smo na dobrom kolosjeku i da naše vrijeme tek dolazi", kaže Žarić.

Zlatne medalje  
1. Katarina Vlahović – 2008, kate;
2. Anes Arifaj – 2008, -40 kg;
3. Stefan Miljanić – 2008, -45 kg;
4. Alan Balić -2007,-40kg;
5. Mihailo Minić - 2007, -50 kg;
6. Kate ekipa djevojčice – 2008.

Srebrne medalje:
1. Lana Vojinović – 2010, kate;
2. Viktorija Raičević – 2008, kate;
3. Vuk Vučinić – 2008, -40 kg;
4. Tadija Keljanović – 2006, +55 kg.

Bronzane medalje:
1. Ivan Mijović – 2010, kate;
2. Vasilije Irić – 2007, kate;
3. Tamara Klisić – 2008, kate;
4. Nikolina Djurović – 2006, borbe -45kg;
5. Branko Lazović – 2008, -35kg;
6. Balša Vojinović – 2006, -37 kg;
7. Petar Radovanović – 2006, -37 kg;
8. Nemanja Dragaš – 2006, +52 kg.

"Teško je izdvojiti Iskricu koja je danas zasijala punim sjajem, jer su svi bili fantastični. Međutim, iako nam to nije običaj, za ovu priliku moramo da pohvalimo naše šampione i da im ujedno čestitamo tu titulu. Zaiskrio je u punom sjaju Stefan Miljanić koji je sa prikazanim reportoarom borilačkih tehnika oduševio sve prisutne. Svakako, pohvale idu i za naše djevojčice kata ekipu (Tamara Klisić, Viktorija Vukadinović, Katarina Vlahović) koje su nam dan otvorile na pravi način – sa zlatom", kaže direktor kluba.

muskarciuborbama2008subilineprikosnoveni

Dodaje da posebno raduje nastup njihove Tamare Klisić, koja je pokazala da se potpuno oporavila od povrede koju je imala, stoga se nadaju da će nastaviti u ovom ritmu kako bi iskoristila svoj više nego veliki potencijal.

zenskikatatim2008zlatnamedalja

"Do kraja sezone takmičare i upravu kluba očekuju brojne obaveze – priprema za Balkansko prvenstvo, organizacija internacionalnog turnira “Danilovgrad open”, nastup na medjuranodnim turnirima u Novom Sadu, Umagu, priprema za polaganje i učenička zvanja, i dr. O ozbiljnosti rada u ovom Klubu govori i podatak da  pripremaju edukativnu radionicu “Psihologija u karateu” sa Marijom Babić, u okviru kojeg će izmedju ostala biti komentarisane teme -  način pripreme sportista za pobjedu/poraz, uloga roditelja u odrastanju mladog sportista, i dr.", zaključuje Žarić.                                                

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.