4 fenomenalne muške jakne za ovu jesen (FOTO)
Foto: Neiman Marcus

Kutak za muškarce

4 fenomenalne muške jakne za ovu jesen (FOTO)

Bez obzira na to koji stil preferirate, ove jakne će se fantastično uklopiti u vaš izgled.

Jesen je možda i omiljeno doba godine svim zaljubljenicima u modu: ona pruža bezbroj mogućnosti za kombinovanje i rad na stilu.

Prije svega zahvaljujući slojevima, u mogućnosti smo da promjenom samo jednog motiva ili odjevnog komada potpuno transformišemo svoj izgled, a možda i najveću ulogu u tome igra kvalitetna jakna.

Preporučujemo vam da do kraja jeseni nabavite neku od sljedećih.

 

STRUKIRANA TANKA JAKNA

 
Foto: Neiman Marcus
Foto: Neiman Marcus

 

Ova lagana jaknica je odlična za kombinovanje jer će izgledati sjajno i s elegantnim pantalonama i s nekom svedenijom i nenapadnom trenerkom. Uz to, fenomenalno se kombinuje s džinsom!

 

SPORTSKI SAKO

 
Foto: Neiman Marcus
Foto: Neiman Marcus

 

Odlično rješenje ako preferirate više slojeva i savršeno za dnevnu varijantu. Kao i prethodna jakna, savršena je za kombinovanje, a najbolje će izgledati s nekim elegantnijim patikama.

Savjetujemo vam da se, ukoliko izaberete neki sličan model, odlučite za crnu i sivu jaknu umjesto neke jače boje kako bi čitava kombinacija djelovala suptilnije.

 

RETRO STIL

Foto: Neiman Marcus
Foto: Neiman Marcus

 

Ukoliko ne volite previše slojeva i želite punjenu jaknu koja će vas zaštiti od vjetra, ovo je jakna za vas. Takođe, ovo je savršen izbor za one koji se usuđuju da seksperimentišu s bojama. Možete se odlučiti za model s kapuljačom ili bez nje i za različite kombinacije boja, ali uvijek imajte na umu da se šara mora slagati s ostatkom odjeće.

COMBO

Foto: Neiman Marcus
Foto: Neiman Marcus

 

Pogriješili bismo ukoliko bismo ovu jaknu nazvali army, pogriješili bismo ako bismo je nazvali bomber jaknom. Ona je kombinacija svega što nam se dopada na različim modelima: tu su flanel, vodootporan dio, veliki džepovi, odlično prijanja uz tijelo i izgleda fenomenalno s kvalitetnim džemperom s V-izrezom.

Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.