Radnik u Njemačkoj sanjao o slavi: Okačio svoju sliku u muzeju u Minhenu
Foto: Shutterstock

Radnik u Njemačkoj sanjao o slavi: Okačio svoju sliku u muzeju u Minhenu

Zaposlen u muzeju umjetnosti u Minhenu verovatno je sanjao o slavi kad je okačio jednu od svojih slika na radnom mjestu, zbog čega je sada suočen s prekršajnom prijavom.

Portparol policije je u ponedeljak saopštio da je podnijeta prijava zbog napravljene štete jer je 51-godišnji radnik probušio rupe u zidu kako bi okačio svoje djelo.

Incident se dogodio 23. februara u minhenskom muzeju Moderna Pinakoteka.

Nesuđeni umjetnik je zaposlen u tehničkom sektoru muzeja, objavila je policija. Pretpostavlja se da slika nije dugo visila na zidu, a i portparolka muzeja je kazala da ”nadzornici odmah primijete tako nešto”.

Nisu otkriveni dodatni detalji o temi i stilu slike, piše agencija dpa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.