Filip Kunčer šesti na

Filip Kunčer šesti na "Balaton parku" u Mađarskoj

Završen je prvi od šest trkačkih vikenda u okviru šampionata Renault Clio CUP Bohemia ESET 2024.

Jedini crnogorski takmičar na ovom šampionatu Filip Kunčer u konkurenciji 23 takmičara zauzeo je u generalnom plasmanu šesto mjesto. Kunčer je pokazao zavidnu brzinu i da sa minimalnim iskustvom može da se nosi sa najboljima.

-Zadovoljan sam učinkom na svom prvom trkačkom vikendu, bio sam nadomak podijuma ali ovog puta falilo je malo sreće i iskustva. Ono što me najviše raduje  je što sam od prvog dana našao brzinu i pokazao da mogu da se takmičim za sam vrh šampionata. Hvala svima na podršci, vidimo se za tri nedjelje u Austriji na čuvenom Red Bull Ring-u- istakao je Filip Kunčer.

1921810

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.