Mašković: Kriza vlasti u Glavnom gradu još uvijek traje i događa se upravo ono na šta sam upozoravao

Mašković: Kriza vlasti u Glavnom gradu još uvijek traje i događa se upravo ono na šta sam upozoravao

Današnja sjednica Skupštine Glavnog grada prekida se nakon što glasanjem o prvoj tački dnevnog reda omogućimo dalje održavanje Proljećnog pazara koji je organizovan suprotno odluci Skupštine, kazao je odbornika Scijaldemokrata (SD) u Skupštini Glavnog grada Miloša Maškovića.

“To je rezultat dogovora postignutog na Kolegijumu predsjednice Skupštine Glavnog grada koji je održan na inicijativu bivših odbornika PES-a”, kazao je on.

Sjednica se, osim zbog političkog trvenja između dvije struje PES-a prekida i zbog, kako je kazao on, neblagovremenog dostavljanja materijala za održavanje ove sjednice i pokušaja vlasti da opstruira rad opozicije i ne omogući nam adekvatan uvid u izbor i imenovanja o kojima se trebalo glasati.

“Kriza vlasti u Glavnom gradu još uvijek traje i događa se upravo ono na što sam upozoravao, odnosno da nefunkcionalnost parlamentarne većine ugrožava funkcionalnost institucija, što će, vjerujem, rezultirati razrješenjem gradonačelnice Olivere Injac ili prijevremenim lokalnim izborima”, saopštio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.