Ove 4 stvari u oralnom seksu morate da probate što prije
Foto: Thinkstock

Maksimalan užitak

Ove 4 stvari u oralnom seksu morate da probate što prije

Zahvaliće se na pravi način, nakon ovog nezaboravnog seksa.

Mislite da ste sve znali o oralnom seksu? Ovo još niste probali. 

1. Dodajte malo zabave 

Dok je zadovoljavate, pustite neki film za odrasle. Žene ih vole kao i muškarci i njih to izuzetno uzbuđuje. Namjestite se u položaj gdje će ona moći da gleda film dok ste vi dolje. 

2.Imajte pristup cijelom njenom tijelu 

Važno je da krenete od njenih ruku, grudi i stomaka, i da se onda lagano spuštate dolje. Sačekajte da bude dovoljno uzbuđena i onda se bacite na posao. 

3. Koristite svoje okruženje 

Dok ona sjedi na kuhinjskom stolu, ili veš mašini spustite se dolje... Tako ćete najbolje moći da upotrijebite svoj jezik, usne i ruke da je stimulišete. 

4. Zamenite mesta 

Umjesto da ona sjedi ili leži, budite vi u ležećem položaju. Neka ona bude nad vašim licem, što će je posebno uzbuditi, jer u tom položaju najbolje može da osjeti vaš jezik i vaše usne.

Izvor: Nadlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.