Zašto je seks mnogo bolji kada ste zaljubljeni?
Foto: Shutterstock

Otkrivamo

Zašto je seks mnogo bolji kada ste zaljubljeni?

Seks je zaista pravi čaroban užitak, ali mnogo puta dovoljno nepoznavanje partnera i nezadovoljstvo u vezi- odnosno odsustvo emocija može ovaj divan čin da pretvori u veoma negativno iskustvo. Razlika između seksa kada si zaljubljen i onog kada ne gajiš nikakve emocije prema partneru je očigledan. Iako se mnogi odlučuju za seks bez emocija, jasno je da je onaj u kome vladaju duboka osjećanja daleko bolji.

Predstavljamo vam 13 razlogza zašto je seks bolji kada si zaljubuljen:

1. Kada te naglo prebaci preko kreveta željeći doggy pozu, više se ne osjećaš pomalo neprijatno. 

Misao poput:  Da li on zapravo ne želi da gleda moje lice? Više ti ne padaju na pamet. Vi znate da on obožava vaše lice, a i da je doggy stvarno odličan položaj koji pruža vrhunsko zadovoljstvo.

2. Intezivni i duboki kontakt očima u misionarskoj pozi je veoma romantičan. 

Gledanje pravo u oči je tako hottt kada si zaljubljen, a tako neprijatan kada imaš seks sa nekim nebitnim tipom.

3. On tačno zna šta voliš, zato što se potrudio da dobro prouči tvoje tijelo.

On posjeduje odlične seksualne vještine, pa će zaploviti u istraživanje cijelog tvog tijela. Pronaćiće tvoj klitoris i priuštiće ti pravi užitak- klitorisni orgazam.

4. Ako odlučite da probate nešto novo i to vam ne uspije, zajedno ćete se smijati tome.

Novi vibrator za parove je odlična stvar koju ste zajednički isprobali, ali kada pomisliš na to iskustvo, nikada nečeš moći da obuzdaš smijeh na časovima joge.

5. Seks na brzaka nikada nije loš, čak naprotiv- veoma je zanimljiv.

Pored toga što ste se odlično poigrali, znaš da nikada nećeš morati da brineš o tome da li će ti se on posije toga javiti.

6. Nikada se ne osjećaš nesigurno, jer on zna šta treba da radi kako bi se ti osjetila lijepom i poželjnom, poput modela Viktorijinih anđela. 
Nikada ne zaboravi kada je on rekao "vauu", u momentu kada si skidala odjeću i bacala je svuda po sobi. Tvoj dečko očigledno zna da pohvali tvoje atribute.

7. On zna da je dovoljno da izgovori samo jednu stvar i da te napali u sekundi, tako da ti predigra nije ni potrebna.

To se može nazvati kompliment-predigrom, i ona definitivno garantuje dobre rezultate. Za sekudnu ćeš biti vlažna.

8. Možete biti otvoreni i slobodni jedno sa drugim. 

On je upravo obrisao spermu sa tvoje zadnjice, i ti za nekoliko minuta uskačeš u kadu sa njim. Otvorenost je ključ svake zdrave veze.

9. Ti znaš da on neće ismijavati tvoje fantazije iz serije Igra prijestola. 

Gdje je njegov krzneni Džon Sniježni ogrtač?  On je spreman da uleti u taj smiješan kostim (samo zbog tebe!) i nikada zbog toga neće praviti šale na tvoj račun.

10. Seks u zavisnosti od trenutnog raspoloženja je veoma bitna stvar u vezi jer govori da su tebi i tvom partneru veoma bitna osjećanja.

Ok, ovo može biti veoma zabavno. Šta je bolje: spori pomalo tužni seks ili strastven i ljut? 

11. Nikada ne osjećaš pritisak ako ne uradiš nešto totalno ludo u seksu.

Znaš da te tvoj dečko neće ostaviti zato što još uvijek nisi spremna da probaš anal. Jednostavno, zaljubila si se u slatkog momka koji ti pruža sve što želiš. I njemu je veoma bitno da ti uživaš u svemu što isprobavate.

12. Predigra je pravo zadovoljstvo, a tvoj dečko to veoma dobro zna.

Predigra može da začini sam seks, i da podigne nivo strasti u vezi. Zato on uživa u toplim kupkama, masažama i dodirima koji produžavaju igrice u krevetu, zbog čega svako veče poželiš da je pored tebe.

13. Ako ti zaista treba orgazam- hitno, on će se spustiti dolje bez ikakvog očekivanja protivusluge, jer on zna da bi ti isto uradila za njega.

Ljubav je strpljiva. Ljubav je ljubazna. Ljubav je pružanje zadovoljstva partneru, bez pritiska od vraćanja usluge.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.