Ove osobine ženu čine
Ilustracija

Muškarci otkrili

Ove osobine ženu čine "lošom u krevetu"

Loša si zbog ova tri razloga.

Nesigurna si 

Nemoj da naglašavaš kako ti je stomak ogroman, a zadnjica puna celulita. Dozvoli mu da voli tvoje tijelo. On vjerovatno neće vidjeti tvoje mane osim ako ga na to ne natjeraš. 

Okružena si negativnim uticajem 

Kako bi poboljšala sliku o sopstvenom tijelu, trebalo bi da počneš da provodiš više vremena sa prijateljima koji ne pričaju samo o tome. Izađi u grad i idi u bioskop. Bavi se nekim sportom. 

Ne trudiš se 

To što ste u vezi godinama i što se sada osjećaš dovoljno sigurno da možeš da se pojaviš pred njim bez trunke šminke i u trenerci je super, ali ponekad bi trebalo da se potrudiš i da se središ.

Izvor: Nadlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.