Ova četiri Zodijaka su majstori za flertovanje
Foto: Thinkstock

Oprezno sa njima

Ova četiri Zodijaka su majstori za flertovanje

Zavešće vas, a da to niste ni primijetili.

Lav 

Oni pucaju od samopouzdanja i kad uđu u prostoriju njihov šarm primjećuju svi. Oni su popularni u svom društvu, sa njima nikad nije dosadno jer poznaju sve gradske face. Njihovim manirima i kavaljerstvu niko ne bi odolio. Lavovi uživaju u igrama zavođenja i vole da “love”. Da ne naglašavamo već poznatu stvar da su jedan od najstrastvenijih ljubavnika.

Škorpija 

Škorpija zrači svojom privlačnošću i ne može da ostane neprimjetna kada se pojavi negdje. Magnetski privlači svojim prodornim pogledom. Ona će vas osvajati neverbalnom komunikacijom, dok pričate o najobičnijim temama, nećete ni biti svjesni da ste već pali na njihov šarm. Seks im je jako bitan i uživaju u strastvenom vođenju ljubavi.

Blizanci 

Oni imaju prijateljski pristup. Svakom se približavaju, a da i ne znate da vas upravo na taj način osvajaju. Vrlo su neposredni i zabavni tako da će vam već na prvu loptu zagolicati maštu. Njihova harizma plijeni, a nakon kratkog vremena željećete da provodite sve više vremena u njihovom društvu.

Rak 

Ne pokazuju svoje emocije tek tako, ali su veoma osjećajni. Oni osvajaju svojim beskrajnim razumijevanjem i pažnjom. Na njega uvijek možete da se oslonite i da mu kažete sve svoje probleme i tajne. Njihov pristup je veoma iskren i drugačiji tako da vam neće puno trebati da se zbližite sa njim.

Izvor: Superžena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.