Svađa u jutarnjem programu TV Pink (VIDEO)
Foto:printscreen

Tema legalizacija kanabisa

Svađa u jutarnjem programu TV Pink (VIDEO)

U jučerašnjem jutarnjem programu televizije Pink došlo je do neviđenog skandala. Gosti su se žestoko posvađali, da čak ni Jovana Joksimović nije uspjela da ih smiri.

Profesor doktor Danica Grujičić, predsjednica radne grupe Ministastva zdravlja formirane da izradi prijedlog zakona o legalizaciji kanabisa u medicinske svrhe, i predsjednik udruženja "Lekalizacija Srbije"i glavni urednik "Naših novina" Antonije Kovačević posvađali su se u jutarnjem programu TV Pink "Dobro jutro! Jovana i Srđan", oko legalizacije kanabisa u medicinske svrhe.

Kako nijie uspjela da smiri goste, voditeljka Jovana Joksimović bila je prinuđena da zamoli režiju da raspravu prekine reklamama, prenio je Alo.rs.

“Ovo mi se, za 11-12 godina koliko radim, nikada nije dogodilo. Naši gosti su otišli”, rekla je Jovana gledaocima, uz izvinjenje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.