Postavila je kamere u kući kako bi snimala mačke, a onda je uslijedio šok (VIDEO)
Ilustracija

Pogledajte

Postavila je kamere u kući kako bi snimala mačke, a onda je uslijedio šok (VIDEO)

Amerikanka iz Njujorka je odlučila da postavi kameru u kuću kako bi mogla da prati šta rade njene mačke dok nije tu. Bila je ubjeđena da će se drugačije ponašati nego kad ih ona posmatra. Ali ni najmanje se nije nadala da će snimiti nepoznatog čovjeka u svojoj kući.

Njujorčanka se šokirala kada je u svojoj kući, u koju je postavila kamere da bi nadgledala svoje mačke, ugledala nepoznatog čovjeka.

Na snimku se vidi da je tamnoputi čovjek ušao kroz prozor u njenu kuću i uputio se pravo ka laptopu.

- Kad sam odlučila da kupim kameru i postavim je u stan kako bih nadzirala svoje mačke, prijatelji su mi rekli da sam poludjela. Ali tih 300 dolara koje sam dala za kameru višestruko su mi se isplatili. Sad snimak mogu da dam policiji koja će identifikovati provalnika - kaže ona. 

Osim laptopa, provalnik je uzeo i nakit i druge vrijedne stvari.

 
 
(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.