Šale su počele: Poslušajte hit
Vladimir Putin

VIDEO

Šale su počele: Poslušajte hit "Putin u Beogradu"

Vladimir Putin, predsjednik Rusije danas će posjetiti Beograd i prisustvovaće vojnoj paradi "Korak pobjednika" povodom obilježavanja 70 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svjetskom ratu.

Povodom Putinovog dolaska u glavni grad Srbije pooštrene su mjere sigurnosti, građani su dobili uputstva kako se moraju ponašati i kojim ulicama se smiju kretati, a kojima ne. 

Naravno, cijela vojna parada i Putinova posjeta ne može proći bez šaljivih komentara, pa i pjesama. Uroš Bogdanović na YouTube-u je postavio zanimljiv snimak. Radi se o pjesmi "Putin u Beogradu", koja je napravljena na osnovu hita Zdravka Čolića "April u Beogradu". Poslušajte.

(CDM)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.