Majka kašikom iskopala sinu oči zbog satanističkog rituala!
Fernando

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO CIJELU NACIJU (VIDEO)

Majka kašikom iskopala sinu oči zbog satanističkog rituala!

U Meksiku se danas opet priča o jezivom zločinu koji je prije dvije godine šokirao cijelu naciju...

U sklopu satanističkog rituala u kome je učestvovala cijela porodica, jednom petogodišnjaku su iskopali oči drvenom kašikom jer su tim činom htjeli da prizovu smak svijeta.

Fernando Kaleb Rios je trebalo da zatvori oči iz poštovanja prema đavolu, dok su njegova majka, tetka, ujaci i baba i djeda plesali u krug pokušavajući da prizovu Nečastivog da se prikaže. Kada iz straha nije mogao to da uradi, njegova majka je zgrabila drvenu kašiku i cijela porodica mu je iskopala oči.

Nakon provedenih više od dvije godine u pritvoru, svaki član Fenandove porodice  je konačno pravosnažno osuđen na po 30 godina zatvora.

Fernando, koji je danas sedmogodišnjak, a njegovi staratelji su članovi porodice koji su prije dvije godine doletjeli njemu u pomoć i spasili ga mnogo gore i strašnije sudbine.

Pogledajte video gdje se vidi kako se Fernando oporavlja:

 (dailymail, Telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.