Pogledajte Džifa - najbržeg psa na dvije noge na svijetu (VIDEO)
Foto:printscreen

Šampion na dvije šape!

Pogledajte Džifa - najbržeg psa na dvije noge na svijetu (VIDEO)

Ova slatka kuca dospjela je u Ginisovu knjigu rekorda nakon što je istrčala 10 metara na zadnjim nogama za 6.56 sekundi i sprint od 5 metara na prednjim šapama ispod 8 sekundi, piše "Independent".

Džif je obje trke morao da istrči u vremenu ispod 10 sekundi kako bi bio uvršten u Ginisovu knjigu rekorda, a to mu je uspjelu iz prvog pokušaja. 
Sudeći po njegovim vlasnicima, Džif trenira svakog dana kako bi poboljšao svoju neobičnu vještinu. 
Pored rekorda, Džif posjeduje i veliki broj obožavalaca – skoro 1.3 miliona lajkova na Fejsbuku u preko 14.000 fanova na Tviteru, ali nikada nije previše zauzet kada je potrebno dati autogram šapom.

(b92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.