Kraljevske kobre čuvaju bebu (VIDEO)
Kobre čuvaju kraljevsku bebu

Šokantno

Kraljevske kobre čuvaju bebu (VIDEO)

Na ovom nevjerovatnom snimku snimljene su četiri velike zmije, koje se smatraju jednim od najopasnijih na svijetu, kako čuvaju usnulu bebu.

Gmizavci koji sikću uzdigli su se nad zemljom i raširili svoje klobuke, što čine kad se osjećaju ugroženim, ali ta aktivnost nije usmjerena prema bebi, već ka nečemu drugom, što se na snimku ne vidi.

Nije jasno gdje je snimak napravljen, ali kraljevske kobre se uglavnom mogu naći u Indiji i jugoistočnoj Aziji. Ovi opasni gmizavci uglavnom izbjegavaju sukob sa ljudima, ali ipak su jedna od najopasnijih zmijskih vrsta u azijskim šumama.

Najveće su od svih otrovnih zmija i mogu da dostignu dužinu do pet metara. Otrov im nije jak kao kod drugih otrovnica, ali u jednom jedinom smrtonosnom napadu mogu da ga proizvedu dovoljno da ubiju odraslog slona. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.