Saznajte kako da odaberete idealan kupaći (FOTO)
Ilustracija

Savršena na plaži

Saznajte kako da odaberete idealan kupaći (FOTO)

Jedna od ljetnjih ženskih nedoumica jeste odabir pravog kupaćeg kostima. Svaka žena želi kupaći u kojem će izgledati savršeno, koji će istaći najbolje dijelove njene figure, a pokriti one ne tako zanosne.

Riješili smo da vam pomognemo i istaknemo nekoliko važnih činjenica o kojima morate voditi računa prilikom odabira kupaćeg kostima.

Znate li koji vam najbolje stoji?

Odabir pravog kupaćeg kostima zavisi od nekoliko presudnih faktora: kako izgleda, koliko vam se sviđa i kako vam stoji. Čini se da tržište nudi gotovo sve što ženama treba: dubok struk, plitak struk, na vezanje, na kopčanje, trouglasti bikini mekanih i čvrstih korpi, kostimi koji prikrivaju nedostatke i ističu savršene dijelove tijela, rese, karneri, različite vrste vezivanja...

Jabučasta građa - Jednobojni gornji i šareni donji dio bikinija

Ako ste "jabučaste" građe, izaberite kupaći kostim čiji je gornji dio jednobojan, a donji šaren, poželjno sa zakrivljenom linijom sa strane koja će ostavljati utisak da ipak imate struk.

Široki bokovi - Upadljivi gornji i jednostavni donji dio

Sa druge strane, žene koje imaju široke bokove treba da biraju kupaći sa upadljivim gornjim dijelom i jednobojnim, manje uočljivim, donjim dijelom.

Preplanuo ten, nesavršena figura - Šareni kupaći

Šareni modeli odlično izgledaju na preplanulom tijelu, a ujedno neće usmjeravati pažnju na dijelova tijela na koje niste baš ponosne.

Stomačić - Jednodjelni kupaći

Ukoliko imate masne naslage na stomaku, jednodjelni kostim će utegnuti i vizuelno smanjiti vaš stomačić.

Savršena figura - Svaki model je dobrodošao

Ako ste srećnica sa savršenim proporcijama tijela, imate najveći izbor modela pred sobom: od klasičnih bikinija, do modernih jednodjelnih, različitih boja i dezena.

 

(stil)