Udarila u autobus, brojač kilometara zaustavio se na 666! (FOTO) (VIDEO)

Đavolja zvijer

Udarila u autobus, brojač kilometara zaustavio se na 666! (FOTO) (VIDEO)

Pijani los je izletio na autoput ispred autobusa koji se vozio iz Minska za Kijevo i udario u njega. Brojčanik na instrument tabli je pokazao broj 666, što je putnike zaprepastilo i pomislili su da je nesrećna životinja bila opsjednuta.

Putnici u autobusu, na putu iz bjeloruske prijestonice Minska prema glavnom gradu Ukrajine Kijevu, doživjeli su pravi pakao kada je na ulicu izletio los i udario u autobus. 

Na autoputu je pred autobus izleteo los, a vozač nije uspio na vrijeme da se zaustavi, pa je nesrećna životninja probila vetrobransko staklo i izgubila život. 

Međutim, ono što je jezivo je činjenica da se brojčanik na instrument tabli u autobusu zaustavio na broju 666, koji satanisti koriste kako bi prizvali Lucifera. Putnike je ta informacija zaprepastila, a neki su čak pomislili da je životinja bila opsjednuta. 

U polici su rekli da to naravno nije istina, ali ono što je otkriveno u istrazi je takođe veoma neobično. Los nije bio opsjednut, bio je pijan! 

Kako su rekli u policiji, to nije neobična pojava jer se u ovo doba godine losovi često hrane opalim voćem koje fermentira. 

Srećom, u ovoj bizarnoj nesreći niko od putnika nije stradao, a po njih je došao drugi autobus iz Minska koji ih je prevezao do Kijeva. 

(Telegraf)