Još jedna starleta iz porodice Kardašijan! (FOTO)
Kajli Džener

Buntovnica Kajli

Još jedna starleta iz porodice Kardašijan! (FOTO)

Polusestra Kim Kardašijan i najmlađi član popularnog klana Kardašijanovih, Kajli Džener, ima samo 16 godina, ali njen stil oblačenja ne prati njene godine. Kajli je uvijek na štiklama i u izazovnoj garderobi. Bez sumnje, u porodici Kardašijan rođena je još jedna starleta.

Duboki šlicevi, dekolte i vrtoglave potpetice, to je ono čime se ističe mlada Kajli. Ova djevojka se uveliko bavi modom, pa bi neko pomislio da će u moru trendova koje poznaje, Kajli odabrati neki elegantniji i svedeniji.

Mlađana Kajli, poput ostalih ženskih članova porodice Kardašijan, ne voli umjerenost. Svako javno pojavljivanje koristi za provokaciju i privlačenje pažnje.

Ipak, ono što Kajline dvostruko starije polusestre Kim, Kloe i Kortni dozvole sebi, nije najbolji izbor za šesnaestogodišnju djevojčicu. Njena rođena sestra, Kendal Džener, koja postaje sve zapaženija u svijetu mode, "mirnija" je od Kajli.

 

Najmlađa i čini se, najbutovnija, Kajli Džener, ne voli da gubi da vrijeme, pitanje je samo kako će se oblačiti za četiri godine, kada bude imalo samo 20?

(Žena blic)