Najpoželjnija djevojka na internetu: Žele da me poljube nakon 10 minuta
Lauren Urasek

Popularnost joj naporna

Najpoželjnija djevojka na internetu: Žele da me poljube nakon 10 minuta

Lauren je New York Magazine u januaru ove godine svrstao među četiri najpoželjnije djevojke u gradu. Od onda je postala poznata kao najpoželjnija djevojka na internetu

Mejkap umjetnica sa Menhetna, Lauren Urasek, slovi za najpoželjniju ženu na internetu. Naime, 23-godišnja djevojka na stranici za traženje ljubavi, OKCupid, dnevno dobija i do 35 poziva za izlazak, javlja Daily Mail.

Popularnost joj se naglo podigla nakon što ju je New York Magazine ove godine svrstao među četiri najpoželjnije djevojke u gradu.

Djevojka je ispričala kako je svoj profil na stranici OKCupid izbrisala nakon što se počela viđati sa sada već bivšim dečkom, kojeg je takođe tamo upoznala. Stranici se ponono priključila u januaru ove godine.

- Nikada se nisam smatrala najzgodnijom djevojkom ovdje. Odrasla sam kao ružno pače i ova me popularnost zaista začudila - napisala je na svom profilu Urasek.

Bizarne poruke objavljuje na Tumblru

Ispričala je i kako dobija bizarne ponude i poruke, a sve je okupila na Tumblr profilu koji je nedavno otvorila. Trenutno nije u vezi, a kaže kako nije u posljednje vrijeme bila ni na mnogo sastanaka.

- Upoznala sam dečke koji pokušavaju da me poljube 10 minuta nakon što me upoznaju. Mnogi lažu o svom životu, a najčešće i o izgledu - kazala je Lauren. Priznaje i kako je upoznala muškarce koji su joj se jako svidjeli, no nisu sa njom htjeli ponono da izađu.

Lauren je zaključila i kako joj je cijelo iskustvo sa novom popularnošću naporno i nimalo zanimljivo.