Bošković: Milena je zaslužila kaznu
Predrag Bošković

Pogriješila što je udarila Anitu Gorbic

Bošković: Milena je zaslužila kaznu

Predsjednik ŽRK Budućnost Predrag Bošković izjavio je da je Milena Knežević pogriješila što je na meču sa Đerom udarila Anitu Gorbic, te da je sigurno očekuje kazna.

"Milena Knežević je zaslužila kaznu i tu nema dileme. Još uvijek očekujemo reakciju EHF-a, ali ono što je sigurno jeste da će najstrožije biti kažnjena od strane kluba. Prije svega je sebi napravila najveću štetu, pa onda i klubu. Takvo nesportsko ponašanje sebi jednostavno nije smjela dozvoliti. Iskreno se nadam da će ona iz ovoga izaći jača, spremnija za sve izazove i da će naučiti lekciju. Svakako da nećemo glave kidati, jer svi mi koji smo u klubu znamo da je Milena veliki sportista, ali trenutak slabosti koji je sebi dozvolila na meču sa Đerom se ne smije više ponavljati i vjerujem da ona sada mora uložiti napor više kako bi izbrisala ovu mrlju", izjavio je Bošković za portal www.handballme.me.

Budućnost za vikend protiv Krima igra posljednji meč u Elitnoj rundi Lige šampiona, a očekuje se da se prije toga po ovom pitanju oglasi EHF.