Odjeća koju morate imati u ormaru!
Bijela košulja, ilustracija

Klasika koja ne izlazi iz mode

Odjeća koju morate imati u ormaru!

Neke klasične stvari morate da imate u ormaru kako nikada ne biste došle u situaciju da pomislite da nemate šta da obučete, piše haber.ba.

Bijela košulja

Ispod pulovera ili džempera, možda sakoa, ništa ne može da djeluje elegantnije od bijele košulje. A i ako vam je vruće na nekom mjestu, najelegantnije je da ostanete upravo u košulji. Nemojte da mislite da je bijelu košulju jednostavno naći – mora da vam pristaje na ramenima, ne smije da se otvara na grudima, rukavi moraju da budu dovoljno dugi. Kada birate bijelu košulju, odvojite vrijeme i pare za to jer vrijedi za taj klasik.

Kožna suknja

Od vas zavisi kakvu dužinu želite, ali kožna suknja je kožna suknja i budite sigurni da će vas često dobro poslužiti ukoliko je budete imali u ormaru.

Klasični džemperčić

To su oni dobri stari džemperčići na kopčanje sa puno dugmića, sa okruglim ili blagim V izrezom oko vrata, a najklasičniji modeli sežu do pola kukova.

Tačkice

Tunika, haljina, pulover sa tačkicama su oduvijek u modi. Crno bijele su klasika za sve vremena, prodavnice su uvijek pune njih.

Klasične ravne cipele

U crnoj ili bež boji - to je klasik koji je odličan za dugo hodanje gradom, kao i za putovanja. Udobne su, ako su kožne u njima noga "diše", a dobro izgledaju uz pantalone, kao i uz dugu suknju.

Torbica koja se nosi u ruci

Tako su to nosile naše bake, male torbice u ruci koje znače stil. To je modni dodatak koji podiže cio stajling.

I za kraj... crveni ruž

Možda ćete zaista rijetko da ga nosite, ali kada vam se prohte da ga stavite, to će definitivno biti vaš dan.