Kako se spremiti najbrže što možete?
Ilustracija

Isprobajte ove trikove!

Kako se spremiti najbrže što možete?

Jeste li kampanjac i volite li stvari raditi u zadnji tren? To nije ništa loše ako sve uspijete odraditi, ali poznato je kako svaki posao koji se radi u zadnji tren nikada ne prođe bez živciranja i velike količine stresa. Ako ste se pronašli u navedenom i vaš odgovor je potvrdan, postoje rješenja koja vam mogu pomoći.

Mrzite jutra kada se morate dići ranije kako bi se uspjeli spremiti za posao. Spavalica ste i ne želite ustajati sat vremena ranije, pa su ta jutra obično stresna i užurbana. Kako bi bili sigurni da ćete sve uspjeti odraditi za kratko vrijeme pokušajte s iskušanim trikovima.

Imate li omiljene pantalone, majicu i cipele? Sigurno postoji omiljeni komad odjeće koji nastojite nositi svaki dan u različitim kombinacijama. Bilo bi dobro kada bi dan ranije majicu ili pantalone ostavili na mjestu koje vam je usput, pa bi tako ujutro samo pokupili ono što vam je pri ruci i već bi bili na pola puta.

Ljubitelj ste torbi i poput svake žene imali biste ih bezbroj, ali muče vas dodaci bez kojih ne možete. Radi se o ružu za usne, sjaju, adresaru te ostalim potrepštinama koje moraju uvijek biti uz vas.

Ujutro kada zaista nemate puno vremena za selidbu svih tih dodataka, a da ih ne biste zaboravili, bilo bi najbolje pronaći malu torbicu, pa tako kada mijenjate torbu samo ubacite ovu malu torbicu sa svim potrepštinama i sigurni ste kako niste ništa zaboravili.

Koliko puta ste se ujutro dignuli i primijetili kako vam je majica ili košulja zgužvana, ali jednostavno nemate vremena za peglanje? Rješenje su kupatilo i para. Dok se umivate i šminkate pustite toplu vodu i kada se stvori para objesite košulju. Bit će manje zgužvana, a vi nećete izgubiti dragocjeno vrijeme.

Sigurno ste već sada na dobrom putu da u kratkom periodu napravite sve ono za što bi vam prije trebalo bar pola sata i to bez ranijeg ustajanja. Za svaki slučaj pokušajte jedan dan nakon posla presložiti ormar, jer ćete tako lakše dolaziti do odjeće.

(Zanosna)