Da li je mišićavo žensko tijelo seksi?
Masiel Arias

Snaga i seksipil

Da li je mišićavo žensko tijelo seksi?

Mršave žene više nisu u modi, već su to one koje imaju izražene mišiće. Bar je tako na Instagramu. Novi trend dijeljenja slika iz svakodnevnog života omogućio nam je da vidimo i drugačije žene, koje su u savršenom fizičkom stanju, a većina njih su i bodi-bilderke i lični treneri.

Dok se mnoge žene inspirišu fotografijama ovih djevojaka koje svoj život posvećuju fitnesu, iznenađujuće veliki broj muškaraca spada u njihove obožavatelje i komentarišu na njihovim slikama kako one na savršeni način objedinjuju snagu i seksipil. 

Jedna od najpopularnijih djevojaka je Masiel Arias (24), koja je lični trener i učestvuje u fitnes takmičenjima. Ona svakodnevno postavlja slike na svoj Instagram profil pod nazivom „Mankofit“, a koji broji 965.000 pratilaca. Masiel je počela da vježba kad je imala samo 50 kilograma jer je bila depresivna zbog previše mršavog tijela. 

- Prije samo godinu i sedam mjeseci sam bila slabašna, mršava i depresivna. Nikad se nisam gore osjećala- rekla je Masiel. 

Ona sada ima 66 kilograma i kaže da joj je snaga omogućila da radi stvari koje nije mogla ni da zamisli piše Žena.blic.rs.

Takođe, ništa manje zgodna nije ni Lita Luis, koja ima oko 156.000 pratilaca na svom Instagram profilu gdje postavlja „selfije“ svog super zategnutog tijela. 

Činjenica da su jake žene popularne u poslednje vrijeme je rezultat prezasićenja od slika anoreksičnih djevojaka. Ljudima je potrebno osvježenje i pauza od idealizovanja nezdravog izgleda tijela. Da li se i vama dopadaju snažne žene? 

Pogledajte kako Masiel Arias vježba