Bajden pisao Demokratama u Kongresu: Riješen sam da ostanem u trci i pobijedim Trampa
Džozef Bajden

Bajden pisao Demokratama u Kongresu: Riješen sam da ostanem u trci i pobijedim Trampa

Američki predsjednik Džozef Bajden poslao je danas pismo demokratama iz Kongresa, u kom je naveo da će nastaviti svoju kandidaturu za reizbor, uprkos rastućoj zabrinutosti oko njegovog zdravlja i održivosti kampanje.

“Želim da znate da sam, uprkos svim spekulacijama u štampi i drugdje, čvrsto opredijeljen da ostanem u ovoj trci, da je iznesem ovu trku do kraja i da pobijedim Donalda Trampa“, napisao je Bajden u pismu u koje je CNN imao uvid.

Bajden je nastojao da u snažno sročenom pismu zaustavi sve veću zabrinutost oko njegove kandidature.

“Pitanje kako da krenemo naprijed se postavlja već više od nedjelju dana. I vrijeme je da se završi. Imamo jedan posao. A to je da se pobijedi Donald Tramp. Imamo 42 dana do Demokratske konvencije i 119 dana do izbora. Svako slabljenje odlučnosti ili nedostatak jasnoće oko zadatka koji je pred nama samo pomaže Trampu i šteti nama. Vrijeme je da se okupimo, krenemo naprijed kao ujedinjena stranka i pobijedimo Donalda Trampa“, naglasio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.