Raković: Mandić održao obećanje i Jasenovcem odgovorio na Rezoluciju UN o Srebrenici

Raković: Mandić održao obećanje i Jasenovcem odgovorio na Rezoluciju UN o Srebrenici

Usvajanjem Rezolucije o genocidu u Jasenovcu Skupština Crne Gore pokazala da je to ispravan odgovor na nasilje koje se sprovodi nad Srbijom i Republikom Srpskom donošenjem Rezolucije o Srebrenici, kazao je Aleksandar Raković, koautor „srpskoga sveta”, blizak Andriji Mandiću i ZBCG, te Vučićevom režimu.

On je u izjavi agenciji „Срна” naglasio da je genocid u Srebrenici „takozvani".

„Mandić je održao obećanje koje je dao, uspio je da kroz iglene uši provuče ovu Rezoluciju i da na taj način pokaže da je srpstvo u Crnoj Gori izuzetno zabrinuto zbog čitave stigmatizacije koja je stavljena na srpski narod, rekao je Raković, ne precizirajući kome je Mandić „obećanje” dao.

Raković je „istakao da je ovo možda i prvi korak da se pošalje poruka Hrvatskoj”.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.