GP URA: Premijer je politička kukavica, imamo informaciju da je sinoć bio u Podgorici
Foto: Antena M

GP URA: Premijer je politička kukavica, imamo informaciju da je sinoć bio u Podgorici

Premijer Milojko Spajić je politička kukavica, poručili su sa pres konferencije u Skupštini funkcioneri Građanskog pokreta URA.

"Mi smo na kolegijumu dobili informaciju da je Spajić u Crnoj Gori i da je on sinoć kada je poslao obavještenje bio u Podgorici a mi smo obaviješteni da on zbog Brisela ne može doći, kako to nazvati bez političkim kukavičlukom", kazao je poslanik Miloš Konatar.

Od konstituisanja parlamentarne većine dešava se nepoštovanje Skupštine Crne Gore, smatra Konatar.

"Mi ćemo kao opozicija biti u sali, čekaćemo Spajića i mi trenutno proživljavamo tamne i tmurne dane.Ovo se do sada nije dešavalo da se poslanici u ponoć obavještavaju da zbog Brisela neće doći na premijerski sat.

Imala je Crna Gora boljih, lošijih premijera, ali ovakvog premijera i predsjednika Skupštine do sada nijesmo imali", rekao je Konatar.

Ponašanje PES-a govori samo o njima, poručuju iz URE.

"Imamo problem sa njima konkretno u Podgorici.Mislim da bi najbolje bilo da se mandat vrati građanima", rekao je Konatar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.