Komšije u šoku nakon užasa na Širokači: Često su se svađali, stariji brat je prošle godine bio teško pretučen

Komšije u šoku nakon užasa na Širokači: Često su se svađali, stariji brat je prošle godine bio teško pretučen

Drugi komšija je istakao da se mještani ne osjećaju sigurno

Jedan od komšija je kazao da su svađe bile česte među njima, a da je prije godinu stariji brat teško pretučen i da je, tokom liječenja, kazao da se "neće tako lako završiti".

- Prije godinu su imali problem između sebe. Starijeg brata su pretukli da je ostao bez oka i nije mogao hodati. Tada je rekao da to nije još završeno. I eto sinoć oko pola 10 se dogodilo. Nije me iznenadilo, ali nisam očekivao da će tako tragično završiti - rekao je komšija, pa dodao kako je uplašen za sigurnost omladine u naselju. 

 Drugi komšija je istakao da se mještani ne osjećaju sigurno.

- Sistem i društvo ne rade dovoljno da se osjećamo sigurno. To treba krenuti od nižih nivoa da se urade provjere nekih ljudi. Generalno se ne osjećamo sigurno - kazao je.

Podsjećamo, ranije je portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić kazala da su pronađena tri tijela.

- Tri N. N. tijela su pronađena. Budući da i dalje traje uviđaj, utvrđuju se sve okolnosti smrti - kazala je za portal "Avaza".

Podsjećamo, u ulici Žagrići je sinoć izbio požar, a mještani su prije toga pozvali policiju jer su naveli da su čuli eksplozije.

Vatrogasne ekipe su odmah upućene na lice mjesta, a došla je i policija s dugim cijevima. Prisustvala je i dežurna tužiteljica Tužilaštva KS.

Zbog ovog događaja je cijelo naselje ostalo bez napajanja električnom energijom, a slična situacija je i jutros s obzirom na to da se saniranju kvara ne može pristupiti prije okončanja uviđaja. Tijela su potpuno ugljenisana i utvrđuje se njihov identitet.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.