Laković: PES će biti konstruktivan činilac u formiranju vlasti u Budvi
Nađa Laković

Laković: PES će biti konstruktivan činilac u formiranju vlasti u Budvi

Pokret Evropa sad će biti konstruktivan činilac kada je u pitanju formiranje vlasti u Budvi. Smatramo da nova vlast treba biti sastavljena od onih činilaca, koji mogu razvijati dobru saradnju između lokalne i državne vlasti, što je za razvoj Budve jako važno., kazala je poslanica te partije Nađa Laković.

Proces formiranja vlasti treba da vode oni subjekti koji su dobili najveći broj glasova od građana Budve, dodala je Laković.

"Nećemo podržati i učestvovati u vlasti koja bude zavisila od opozicionih partija sa državnog nivoa, jer je i Budvi neophodna stabilizacija političkih prilika, kako bi se buduća lokalna vlast u saradnji sa Vladom Crne Gore fokusirala na razvoj i unapređenje Budve", poručila je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.