KSCG: Zauvijek ćemo pamtiti Matijin vedar duh i energiju

KSCG: Zauvijek ćemo pamtiti Matijin vedar duh i energiju

Jelena Dubljević uputila je telegram saučešća povodom smrti golmana fudbalske reprezentacije

Predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore Jelena Dubljević uputila je telegram saučešća povodom smrti golmana fudbalske reprezentacije.

„Teško je pronaći riječi nakon što smo primili vijest o preranom odlasku Matije Šarkića. U ovim teškim trenucima za njegovu porodicu, crnogorski fudbal i sport uopšte, u ime Košarkaškog saveza Crne Gore i u svoje ime, upućujem najiskrenije saučešće Matijinoj porodici, prijateljima i cijeloj fudbalskoj zajednici. Zauvijek ćemo pamtiti njegov vedar duh i energiju, a njegove nezaboravne odbrane protiv Belgije prije samo deset dana pamtiće generacije“, navodi se u telegramu.

Odlazak Šarkića šokirao je i sve u našoj reprezentaciji koja se danas okupila i počela pripreme za olimpijski kvalifikacioni turniru.

- Duboko nas je pogodila vijest o iznenadnoj smrti crnogorskog reprezentativca Matije Šarkića. U ime stručnog štaba, te kompletne crnogorske košarkaške reprezentacije želim da izrazim najiskrenije saučešće porodici Šarkić i kompletnoj crnogorskoj fudbalskoj javnosti u ovom teškom trenutku - rekao je selektor Crne Gore Boško Radović.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.