Uhapšen Pljevljak osumnjičen za krijumčarenje marihuane

Uhapšen Pljevljak osumnjičen za krijumčarenje marihuane

Policija je uhapsila P.M.(54) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih drog, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, u koordinaciji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever“ su preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprječavanje krijumčarenja narkotika, lišili slobode lice kod kojeg je pronađena opojna droga marihuana, a u sklopu višemjesečnih mjera i radnji - navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da su 14.juna, po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, izvršili pretres vozila koje koristi P.M.

- Pretresom automobila, u prtljažniku je pronađeno i oduzeto nekoliko pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 10 kg. Od osumnjičenog je oduzeto putničko motorno vozilo, kao i dva mobilna telefona i sim kartica, radi daljih kriminalističkih vještačenja - rečeno je iz UP.

Osumnjičeni P.M. će, dodaju, uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.