Srceparajuća fotografija: Preminuli golman Šarkić (26) imao je blizanca, nedavno organizovali veliko veselje
Oliver i Matija Šarkić (Foto: Instagram)

Srceparajuća fotografija: Preminuli golman Šarkić (26) imao je blizanca, nedavno organizovali veliko veselje

Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore i engleskog Millwalla Matija Šarkić preminuo je iznenada u 26. godini, a nakon tragedije na Instagramu se oglasio njegov brat blizanac Oliver čija fotografija je bila veoma potresna.

Braća Šarkić su rođena u engleskom Grimsbyju 1997. godine i posjedovali su državljanstvo Engleske, a i Oliver je fudbaler Dečića s kojim je postao prvak Crne Gore.

Prije nekoliko dana Oliver se oženio, skupa su uživali na svadbenom veselju, a nažalost njegov brat je prerano otišao nedugo zatim.

Oliver je na svom Instagram profilu objavio crno-bijelu fotografiju sa vjenčanja zajedno sa Matijom uz emotikon srca između njih kao znak bratske ljubavi.

Podsjetimo, Oliveru Šarkiću je jutros pozlilo u stanu u Budvi, prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali spasa 26-godišnjem golmanu nije bilo.

Šarkić je preminuo jutros u 06:30 sati, a crnogorska javnost je u šoku jer je samo prije nekoliko dana oduševljavao svojim odbranama na utakmici s Belgijom, kada su poraženi 2:0.

Crnogorci su ga slavili smatravši da su dobili golmana za narednu deceniju, ali samo nekoliko dana kasnije je preminuo.

Šarkić je bio član Millwalla, a ranije je branio još za mnoge engleske timove poput Wolvesa, Stokea, Birminghama, Aston Ville i Shrewsburyja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.