U Beranama poslije više od 25 godina stiže medalja sa Svjetskog kupa u kik boksu

U Beranama poslije više od 25 godina stiže medalja sa Svjetskog kupa u kik boksu

Predstavnik Kik boks kluba Berane Damir Agović osigurao je medalju na Svjetskom kupu, koji se održava u Budimpešti od 14 do 16 juna. Mladi borac se takmiči u kategoriji - 71kg Low Kick mlađih juniora. Agović je pobijedio reprezentativca BIH na poene 3:0 i plasirao se u polufinale.

Sjutra ga čeka težak zadatak i meč sa reprezentativcem Rumunije.

Međutim, bez obzira na ishod medalja je obezbijeđena i cilj ostvaren. Trener Zoran Čukic je više nego zadovoljan rezultatom kao i zalaganjem mladog borca.

Pored Agovića se takmičilo još sedsam boraca iz šest zemalja Evrope. A učesnika na ovom takmičenju u svim kategorijama je bilo oko 4000 iz više od 50 zemalja svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.