U osnovnoj školi u Beogradu napadnuta nastavnica

PRETUKLA JE MAJKA UČENIKA

U osnovnoj školi u Beogradu napadnuta nastavnica

U osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu napadnuta je nastavnica, javili su beogradski mediji, navodeći da je nastavnicu biologije pretukla majka učenika te škole zbog ocjene.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije je za RSE potvrđeno da je došlo do incidenta u toj školi bez navođenja drugih detalja.

"Policija radi na slučaju", rekli su iz MUP-a.

Mediji navode da je nastavnica kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu gdje se utvrđuju povrede.Vlada Srbije i reprezentativni sinidkati u prosvjeti postigli su krajem maja dogovor o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika, koje se odnose na napad na zaposlene u obrazovnoj ustanovi.

Prosvetni radnici su tokom maja mjeseca održali proteste posle dva napada na njihove kolege, na kojima su tražili da se Krivični zakonik izmijeni i napad na prosvjetnog radnika tokom obavljanja nastave tretira kao napad na službeno lice.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.