Air Montenegro otvorio liniju Tivat-Baku

Air Montenegro otvorio liniju Tivat-Baku

Air Montenegro danas je dočekao prve putnike iz Bakua, čime je i zvanično otvorena nova linija Tivat-Baku. Letovi na ovoj liniji će se realizovati dva puta sedmično -ponedjeljkom i petkom.

Na tivatskom aerodromu je za prve putnike iz Azerbejdžana organizovan prigodan doček, a dobrodošlicu u Crnu Goru poželjeli su im predstavnici Air Montenegra, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Aerodroma Crne Gore, kao i Turističke organizacije Tivat.

PR menadžerka Air Montenegra, Maja Bjelić kazala je da u kompaniji vjeruju da će otvaranje ove linije imati višestruko pozitivan uticaj.

- Vjerujemo da će uvođenje ove linije imati pozitivan uticaj kako na turizam, tako i na ekonomsku povezanost naših zemalja.Očekuje se da će direktna linija Baku-Tivat značajno povećati broj turista iz Azerbejdžana i stimulisati dodatna ulaganja sa tog tržišta u Crnu Goru.Ova linija će ojačati veze između dvije zemlje i pružiti dodatan podsticaj turističkoj privredi Crne Gore, privlačeći posjetioce iz Azerbejdžana koji žele istražiti bogatu kulturnu i prirodnu baštinu Crne Gore - ističu iz kompanije Air Montenegro.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.