Jokić sa Ševaljevićem dogovorio obnovu Rukometnog kluba Kotor

Jokić sa Ševaljevićem dogovorio obnovu Rukometnog kluba Kotor

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić saopštio je da je danas sa Vaskom Ševaljevićem, koji uz bogatu klupsku karijeru ima pet učešća na evropskim i dva na svjetskim prvenstvima i smatra se jednim od najboljih crnogorskih rukometaša, dogovorio formiranje, odnosno obnovu Rukometnog kluba Kotor.

- Sa ciljem revitalizacije rukometnog sporta u drevnom gradu dogovorili smo formiranje Rukometnog kluba "Kotor", koji će biti u vlasništvu Opštine Kotor. Odlučeno je da Ševaljević bude predsjednik kluba, kao i da rukovodi stručnim sektorom, kako bi znanjem i iskustvom značajno doprinio njegovom kvalitetnom razvoju - objavio je Jokić na svom Fejsbuk profilu.

Jokić je kazao da će Opština Kotor finansijski i logistički podržati sve klupske aktivnosti i inicijative na popularizaciji ovog sporta, koji ima bogatu i dugu tradiciju u Kotoru. Najprije će biti formirane mlađe selekcije, a već od 1. septembra krenuće se sa upisom djece svih uzrasta.

 - Obnavljanjem rukometnog kluba Opština Kotor nastavlja sa značajnim unapređenjem sporta u Kotoru, što potvrđuju i nedavni uspjesi Vaterpolo plivačkog kluba „Primorac“, Fudbalskog kluba „Bokelj“ i Košarkaškog kluba „Kotor“ koji su u vlasništvu lokalne samouprave, kao i ženskog odbojkaškog kluba "Gimnazijalac" - zaključio je Jokić.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.