Vijeće za nacionalnu bezbjednost povodom dešavanja na Cetinju: Hitno pojačati borbu protiv organizovanog kriminala

Vijeće za nacionalnu bezbjednost povodom dešavanja na Cetinju: Hitno pojačati borbu protiv organizovanog kriminala

Vijeće za nacionalnu bezbjednost usvojilo je niz zaključaka koji se odnose na preduzimanje hitnog i odlučnog odgovora na jačanju borbe protiv organizovanog kriminala, očuvanju mira i bezbjednosti zemlje, saopšteno je nakon jučerašnje sjednice tog Vladinog tijela na kojoj je razmatrana trenutna bezbjednosna situacije u zemlji, a povodom događaja na Cetinju gdje su poginule dvije osobe, a tri povrijeđene od kojih je jedna bila slučajna prolaznica.

U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da je Vijeće za nacionalnu bezbjednost konstatovalo da borba protiv organizovanog kriminala zahtjeva jedinstven i odlučan odgovor i da će organi obavještajno bezbjednosnog sektora obezbijediti da se svi građani osjećaju sigurno i zaštićeno od kriminalnih djela.

Sjednicom je predsjedavao premijer i predsjednik Vijeća za nacionalnu bezbjednost Crne Gore Milojko Spajić, a pored članova vijeća prisustvovali su po pozivu: glavni specijalni tužilac Vladimir Novović,vrhovni državni tužilac Milorad Marković, šef kabineta Branko Krvavac, savjetnik predsjednika Vlade za odbranu i bezbjednost Todor Goranović, v.d. direktor Uprave policije Aleksandar Radović, v.d. pomoćnik direktora Sektora za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović i načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.