Evropski savez: Planirana kupovina glasova u Podgorici od strane političkih subjekata iz vlasti

"Tako nešto nećemo dozvoliti"

Evropski savez: Planirana kupovina glasova u Podgorici od strane političkih subjekata iz vlasti

Usaznanju smo da se, noć uoči i na dan izbora u Podgorici, na teritoriji Starog aerodroma, Konika i Kakaricke gore planira kupovina glasova od strane određenih političkih subjekata iz vlasti, saopštili su iz Evropskog saveza.

Prema njihovim riječima, oni ovim putem pozivaju nadležne državne organe, a posebno pripadnike Uprave policije, da u skladu sa svojim nadležnostima pojačaju aktivnosti u ovom dijelu grada i planirane nezakonite radnje spriječe blagovremeno.

- Istovremeno šaljemo jasnu poruku svima kojima ovakve stvari padaju na pamet da im, uz pomoć nadležnih ili bez njih, tako nešto nećemo dozvoliti. Svi koji učestvuju u ovakvim radnjama, bilo da kupuju, bilo da prodaju glasove, biće procesuirani i sankcionisani pred nadležnim organima. Neka im primjer uhapšenih Zorana Lakčevića i Marije Konatar služe kao upozorenje - saopštili su iz Evropskog saveza.

Podsjećamo, izbori u Podgorici su u nedjelju, 29. septembra.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.