DPS: Hitne ostavke Bečića i Šaranovića zbog najnovijeg ubistva na Cetinju

DPS: Hitne ostavke Bečića i Šaranovića zbog najnovijeg ubistva na Cetinju

Demokratska partija socijalista poziva potpredsjednika Vlade Aleksu Bečića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića da podnesu ostavke nakon najnovijeg ubistva na Cetinju.

“Posljednji događaji, koji osim današnjeg ubistva uključuju i bombaški napad u kom su smrtno stradale dvije, a teško povrijeđene još tri osobe, pokazatelj su da je aktuelna Vlada u potpunosti nesposobna da se izbori sa organizovanim kriminalnim grupama”, saopšteno je iz DPS-a.

Kako su kazala, umjesto zaštite građana Bečić je posvećen paradiranju policijskih auta i helikoptera u svrhu predizbornog političkog marketinga i držanju bombastičnih pres konferencija lišenih elementarne suštine.

“Svjesni smo da je borba protiv organizovanog kriminala zahtjevan posao koji podrazumijeva kontinuiran rad, ali sve navedene okolnosti jasno pokazuju da Bečić nije sposoban da u ime države i građana Crne Gore ovu borbu nosi”, zaključuju u saopštenju.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.