Nevjerovatan slučaj: Žena u bolnici proglašena mrtvom, a onda se desilo čudo

Nevjerovatan slučaj: Žena u bolnici proglašena mrtvom, a onda se desilo čudo

Žena u bolnici proglašena mrtvom, počele pripreme za pokop, a onda se desilo čudo.

Konstans Glanc (74) iz Nebraske proglašena je mrtvom u staračkom domu u Linkolnu. Ali, kasnije se ipak pokazalo da diše.

Dva sata kasnije kada su je položili na sto i počeli pripreme za njenu sahranu u jednom trenutku jedan od njih je primijetio da starica još diše. Radnici su odmah pozvali hitnu službu.

“Ovo je vrlo neobičan slučaj. Radim ovo 31 godinu i ništa slično nikada prije se nije dogodilo”, rekao je zamjenik glavnog šerifa okruga Lancaster Ben Houchin na konferenciji za novinare u ponedjeljak poslijepodne.

Nakon što je medicinska pomoć stigla, 74-godišnja Konstans Glanc reanimirana je na mjestu događaja i hitno je prevezena u bolnicu. Ben Houčin rekao je da je Glantz živa i da se trenutno nalazi u bolnici. Istraga o ovom incidentu je u toku.

Glantzova porodica obaviještena je o situaciji, rekao je Houčin. Šerifova kancelarija započela je istragu i posjetila je starački dom u Linkolnu.

“U ovom trenutku nismo uspjeli pronaći nikakvu kriminalnu namjeru staračkog doma, ali istraga je u toku”, rekao je Houčin, a prenosi CNN.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.