Air Montenegro na podgoričkom aerodromu pokrenuo direktnu prodaju karata

Air Montenegro na podgoričkom aerodromu pokrenuo direktnu prodaju karata

Sa zadovoljstvom obavještavamo naše cijenjene putnike da je Air Montenegro danas otvorio novi šalter za direktno pružanje usluga na podgoričkom aerodromu, saopšteno je iz kompanije.

Ovim korakom, Air Montenegro preuzima sve usluge koje je do sada obavljao partner, sa ciljem da dodatno osnaži vezu sa svojim putnicima i unaprijedi korisničko iskustvo.

‘’Otvaranje novog šaltera na podgoričkom aerodromu, pored već postojeće prodaje karata na Aerodromu Tivat, predstavlja dio naše strategije da unaprijedimo kvalitet usluga i direktno se povežemo sa putnicima, pružajući im personalizovanu podršku i brigu’’, poručuju iz kompanije.

"Budući da stavljamo akcenat na različite potrebe naših putnika, Air Montenegro od sada pruža mogućnost kupovine karata gotovinom i kreditnom karticom na licu mjesta, pored već postojeće online kupovine karata. Podstičemo putnike da, iako će kompanija nastaviti sa pružanjem usluga izdavanja i zamjene karata neposredno prije leta, koriste prednost online kupovine karata putem našeg sajta www.airmontenegro.com.

Vjerujemo da će naša direktna briga o putnicima dodatno doprinijeti poboljšanju iskustva putovanja za sve naše putnike", zaključuju u saopštenju.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.