Nikolić: Uživali smo sa Željkom Obradovićem, shvatam nervozu, ali pričali smo samo o sportu

Nikolić: Uživali smo sa Željkom Obradovićem, shvatam nervozu, ali pričali smo samo o sportu

Tokom današnjeg premijerskog sata, koji je i dalje u toku, poslanici uveliko skreću s teme, pa se moglo čuti mnogo toga o porodičnim istorijama, Kosovu i sličnim pitanjima.

Jedan od tih momenata dogodio se i kada je Milan Knežević (DNP) pomenuo kako su čelnici Demokratske partije socijalista uoči nedjeljne utakmice Budućnost Voli – Partizan bili na kafi sa trenerom ‘crno-bijelih’ Željkom Obradovićem.

Na to je odgovorio Andrija Nikolić (DPS).

“Uživali smo u društvu Željka Obradovića. Bilo nam je nevjerovatno prijatno da razgovaramo sa čovjekom koji je evropski velikan. I pričali smo o sportu. Bilo nam je jako ugodno i nijesmo pričali o politici”, kazao je Nikolić.

Istakao je i kako shvata zašto je to zasmetalo brojnim portalima.

“Onim koji su nakačeni na razne službe i koji su komentarisali kako je propala ideja da se Obradović sastane sa političkim predstavnicima Srba, a u to zaista ne želim ni da ulazim. Ali, još više je propala teza o tome da je DPS antisrpska partija. I baš to je proizvelo najveću nervozu i kod medija u Srbiji i kod nekih političara”, kazao je on.

Obradović je, kaže, i sjajan trener i veliki intelektualac.

“I kao takav možda može i da smeta nekome u Srbiji, uključujući i vladajuće strukture”, rekao je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.