Objavljene fotografije ubica Danke Ilić: Policija još traži tijelo, teren pretražuju brojne jedinice policije
Deponija na kojoj traže tijelo malene Danke, Foto: Telegraf

Objavljene fotografije ubica Danke Ilić: Policija još traži tijelo, teren pretražuju brojne jedinice policije

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), radnici Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” iz Bora, uhapšeni su pod sumnjom da su ubili dveogodišnju Danku Ilić iz Bora. Prema informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova, osumnjičeni su djevojčicu udarili automobilom 26. marta, nakon čega su njeno tijelo odnijeli i skrili na deponiji Banjsko Polje.

Tragična vijest potvrđena je nakon desetodnevne potrage za nestalom djevojčicom, koja je pokrenula lavinu tuge i bijesa među građanima.

Uhapšeni su juče, u pratnji policije, obišli lokacije na kojima se tragalo za Danke, a njihovo priznanje ubistva dodatno je šokiralo javnost.

osumnjicenidankailicdejandragijevic4830x0

Foto: Telegraf

Na terenu Banjskog Polja, gdje se vjeruje da je djevojčicina tijela bačena, stigla su četiri bagera kako bi pomogla u pretrazi.

osumnjicenisrdjanjankovicdankailic830x0

Foto: Telegraf

Policija je, uz podršku lokalne zajednice i volonterskih grupa, nastavila intenzivnu pretragu deponije i okolnog terena u nadi da će pronaći ostatke malene Danke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.