Gotova talačka kriza u Holandiji: Taoci oslobođeni, policija privela maskiranog muškarca
Foto: Reuters

Gotova talačka kriza u Holandiji: Taoci oslobođeni, policija privela maskiranog muškarca

U istočnom holandskom gradu Edeu završena je talačka kriza koja je trajala od ranog jutra, nakon što je policija privela maskiranog muškarca koji je izašao pred kafić "Petikout" s rukama u vazduhu.

Dva muškarca, uključujući jednog sa maskom, viđeni su pre toga kako napuštaju mesto događaja, jednom su policajci stavili lisice.

Osumnjičeni je nekoliko osoba uzeo za taoce. Navodno je bio naoružan oružjem i eksplozivom, prenosi Skaj njuz.

Holandska policija blokirala je ranije danas deo grada Ed na istoku zemlje zbog talačke krize, a evakuisano je oko 150 domova, javljaju agencije. Otmičari su pustili tri osobe, ali drama još traje, saopštila je policija na mreži Iks.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.