Mandić položio vijenac u kasarni Danilovgrad povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja SRJ
MANDIĆ U DANILOVGRADU/ - IGOR SLJIVANCANIN/SKUPŠTINA CRNE GORE

Mandić položio vijenac u kasarni Danilovgrad povodom 25 godina od početka NATO bombardovanja SRJ

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je danas vijenac u kasarni Danilovgrad u znak sjećanja na nevine žrtve i heroje koji su prije 25 godina branili nebo i granice Savezne Republike Jugoslavije.

Predsjednik Mandić je vijenac posvetio „Herojskim braniocima Crne Gore 1999. godine“ i prvoj žrtvi NATO bombardovanja, vojniku Saši Stajiću, ističući da se sa pijetetom sjećamo svih koji su svoj život dali u odbrani zajedničke države, kao i nevinih civilnih žrtava.

U saopštenju Skupštine Crne Gore su istakli da je ovo prvi put da visoki državni funkcioner Crne Gore odaje poštovanje nevinim žrtvama i herojima odbrane zemlje 1999.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.