Mašković: Bahato ponašanje službenika Uprave za inspekcijske poslove

Mašković: Bahato ponašanje službenika Uprave za inspekcijske poslove

Pogledajte kako Uprava za inspekcijske poslove pravda bahate službenike, poručuje predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

"Ranije sam ukazao na nepropisno i bahato parkiranje službenika Komunalne policije, koji se, očigledno, ovako parkiraju ohrabreni od strane svojih nadređenih. Valjda tako stvari funkcionišu u “oslobođenim” gradovima", navodi Mašković.

Nada se da reagovanje Uprave za inspekcijske poslove (UIP) u odnosu na njegove pritužbe neće završiti samo pravdanjem ponašanja službenika.

nnnn1

"Već da će rezultirati odgovarajućim postupcima u vezi sa bahatim ponašanjem koje ne služi na čast ni osobama koje su vozilom upravljale, a ni Glavnom gradu i njegovim građanima, čije interese, valjda, svi zastupamo.

U vezi s tim dostavio sam još nekoliko dokaza o nepropisnom parkiranju istog vozila i zatražio ponovno izjašnjenje UIP-a, kako bi javnosti objasnili da li su službenici uvijek „prinuđeni“ da se parkiraju nepropisno na parking mjesta za osobe sa invaliditetom, na sred ulice ili pak na dva parking mesta. Sramota", zaključio je Mašković.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.