WhatsApp više neće biti isti: Aplikacija uvodi najveću promjenu do sada
Ilustracija

WhatsApp više neće biti isti: Aplikacija uvodi najveću promjenu do sada

Jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje, WhatsApp, uvodi velike promjene. Iako se konstantno dodaju nove funkcije, ovog aputa radi se o velikoj inovaciji - vjerovatno i najvećoj do sada.

WhatsApp bi, naime, uskoro trebalo da postane "otvoren" i za aplikacije trećih strana. Ovo znači da ćete moći direktno iz WhatsApp-a da se dopisujete sa ljudima koji koriste Viber, Signal ili neku drugu sličnu aplikaciju. Meta, kompanija koja stoji iza ove aplikacije, odlučila se za tu funkciju zbog novog zakona koji će važiti u EU. WhatsApp, naime, spada u red ključnih aplikacija, pa se na njega odnose stroža pravila koja mora da poštuje.

O ovome se već neko vrijeme govori, ali još nema definitivnog datuma, osim što se zna da bi trebalo da nastupi uskoro. Sve u svemu, znamo da se poruke iz drugih aplikacija neće pojavljivati kao i ostale, već u posebnom inboksu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.